Forum

Laina yksityishenkilöltä

Page 2 / 2
 

HR
 HR
(@HR)
Guest
Joined: 1 vuosi ago
Posts: 3
Topic starter  

Hei kaikki,

Olen yksityinen sijoittaja, joka tarjoaa lainoja yksityishenkilöiltä yksityishenkilöille. Uskon, että yksityishenkilöltä saatu laina voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät nopeaa ja helppoa tapaa saada lainaa ilman monimutkaisia byrokraattisia menettelyjä.

Laina yksityishenkilöltä tarkoittaa sitä, että lainaajana toimii yksityinen henkilö sen sijaan, että laina olisi peräisin pankilta tai muulta rahoituslaitokselta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että lainan hakuprosessi voi olla nopeampi ja yksinkertaisempi, kun ei tarvitse käydä läpi pitkiä hakemusprosesseja.


Quote
Senni
 Senni
(@Senni)
Guest
Joined: 8 kuukautta ago
Posts: 1
 

Hei,

Minulla ei ole luottotiedot kunnossa ja tarvitsisin 300€ eläinlääkäri kuluihin. Voisimmeko sopia lainan yksityiskohdista sähköpostilla? 


ReplyQuote
Kirsi
 Kirsi
(@Kirsi)
Guest
Joined: 8 kuukautta ago
Posts: 2
 

Tarvitsisin lainaa 1000€ maksu takaisin tämän kuun viimeinen päivä , eli 30 syyskuuta. kiiirsii@hotmail.com otatko yhteyttä kiire


ReplyQuote
Kassu
 Kassu
(@Kassu)
Guest
Joined: 8 kuukautta ago
Posts: 1
 

Hei,

Tarvitsisin 2200€ lainaa pikaisesti lääkärilaskujani varten, sekä asumiskuluihin. Pystyn maksamaan 180€/kk takaisin. 

Otathan yhteyttä mikäli voit auttaa minua, Kiitos. 


ReplyQuote
Mari
 Mari
(@Mari)
Guest
Joined: 7 kuukautta ago
Posts: 10
 

Hei

Tarvitsisin lainaa 4000 euroa auton korjaamista varten enkä saa mistään muualta lainaa luottotiedottomana. Asun maalla joten auto on välttämätön.


ReplyQuote
Nat
 Nat
(@Nat)
Guest
Joined: 7 kuukautta ago
Posts: 2
 

Saan lainaa 12500.- 1,5-2 vuodeksi.Minun on pelastettava asuntoni. asunto muuten jään kadulle lapsen kanssa minulla on pysyvät tulot


ReplyQuote
KB
 KB
(@KB)
Guest
Joined: 4 kuukautta ago
Posts: 5
 

Hei. Olen monilapsisen perheen yksinhuoltaja. Erosimme alkuvuodesta puolisoni kanssa ja minulle jäi lasten lisäksi hänen aiheuttamat velat ja maksuhäiriöt. Myin autonikin selvitäkseni. Nyt auto on kuitenkin osoittautunut tarpeelliseksi,muuten en selviä arjen kuljetuksista ja koko aika työstä. Lainasin tähän 3000-4000e.


ReplyQuote
Page 2 / 2

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved
Share: