Forum

Lainaa yksityiseltä

 

Raha apua
 Raha apua
(@Raha apua)
Guest
Joined: 1 vuosi ago
Posts: 2
Topic starter  

Hei kaikki,
Olen yksityinen sijoittaja, joka tarjoaa lainoja yksityisiltä henkilöiltä. Olen huomannut, että monet ihmiset etsivät vaihtoehtoja perinteisille pankkilainoille ja haluavat saada lainaa yksityiseltä. Siksi haluan tarjota palveluitani kaikille, jotka etsivät helppoa ja nopeaa lainaa yksityiseltä. Lainan hakeminen minulta on helppoa ja nopeaa, ja voit saada lainapäätöksen jo muutamassa päivässä. Haluan auttaa sinua saamaan rahoitusta, jota tarvitset, joten älä epäröi ottaa yhteyttä minuun, jos tarvitset lainaa yksityiseltä.

Lainaa yksityiseltä -palveluni on luotettava ja turvallinen, ja tarjoan lainoja kilpailukykyisillä koroilla. Voit käyttää lainaa mihin tahansa tarkoitukseen, ja maksusuunnitelma on joustava ja sopii yksilöllisiin tarpeisiisi. Jos etsit nopeaa ja helppoa lainaa yksityiseltä, olen täällä auttamassa sinua. Ota yhteyttä minuun, jos sinulla on kysyttävää tai haluat hakea lainaa.


Quote
virpi
 virpi
(@virpi)
Guest
Joined: 1 vuosi ago
Posts: 1
 

tarvisin lainaa


ReplyQuote
leena pekki
 leena pekki
(@leena pekki)
Guest
Joined: 12 kuukautta ago
Posts: 1
 

tarvitsen 6000 e rahaa  maksaakseni 2 kallista luottoa pois. Lyhennän niitä nyt 500 e /kk.Nettoeläkkeeni on 2550 e//  .Kiinteistömaailma on arvioinut sen arvoksi 234,000ja se on kiinnitetty 66500 eurosta.Hoidan lainaa 864e /kk.Minulla on muitakin velkoja mutta selviän niistä .Nyt haluan kalliit luotot pois .Pankkiin en halua mennä nöyryytettäväksi.Minulla ei ole mitään maksuhäiriöitä ja kaikki laskuni on 'maksettu ajallaan. Voisinko saada 6000 e velkojen poismaksamiseen ja lyhentäisin 200 e /kk .

 

 

 


ReplyQuote
Nalle
 Nalle
(@Nalle)
Guest
Joined: 1 vuosi ago
Posts: 4
 

Tarvitsisin 6000lainaa


ReplyQuote
Kupari
 Kupari
(@Kupari)
Guest
Joined: 11 kuukautta ago
Posts: 1
 

Tarvitsisin lainaa. 


ReplyQuote
Joel841@proton.me
 Joel841@proton.me
(@Joel841@proton.me)
Guest
Joined: 9 kuukautta ago
Posts: 2
 

1500e


ReplyQuote
KB
 KB
(@KB)
Guest
Joined: 4 kuukautta ago
Posts: 5
 

Hei. Olen monilapsisen perheen yksinhuoltaja. Erosimme alkuvuodesta puolisoni kanssa ja minulle jäi lasten lisäksi hänen aiheuttamat velat ja maksuhäiriöt. Myin autonikin selvitäkseni. Nyt auto on kuitenkin osoittautunut tarpeelliseksi,muuten en selviä arjen kuljetuksista ja koko aika työstä. Lainasin tähän 3000-4000e.


ReplyQuote

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved
Share: