Forum

Laina yksityishenkilöltä

 

HR
 HR
(@HR)
Guest
Joined: 2 kuukautta ago
Posts: 3
Topic starter  

Hei kaikki,

Olen yksityinen sijoittaja, joka tarjoaa lainoja yksityishenkilöiltä yksityishenkilöille. Uskon, että yksityishenkilöltä saatu laina voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät nopeaa ja helppoa tapaa saada lainaa ilman monimutkaisia byrokraattisia menettelyjä.

Laina yksityishenkilöltä tarkoittaa sitä, että lainaajana toimii yksityinen henkilö sen sijaan, että laina olisi peräisin pankilta tai muulta rahoituslaitokselta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että lainan hakuprosessi voi olla nopeampi ja yksinkertaisempi, kun ei tarvitse käydä läpi pitkiä hakemusprosesseja.


Quote
Natenapha Wongsorn
 Natenapha Wongsorn
(@Natenapha Wongsorn)
Guest
Joined: 2 kuukautta ago
Posts: 4
 

Tarvitsisin 5000 lainaa kaikellaisiin kuluihin nopeasti. Olisi mitenkään mahdollista saada lainaa?


ReplyQuote
Emma
 Emma
(@Emma)
Guest
Joined: 3 kuukautta ago
Posts: 4
 

Olen 20 vuotias nuori naisenalku ja olen ajanut itseni ahdinkoon. Olen autostani velkaa 750€ Mustalaisille ja heidän uhkailut saapui tänään kotiovelle asti. Kaiken lisäksi olen jäämässä asunnottomaksi 31.5. Koska kela ei taannutkaan vuokravakuutta koska se yli 40€ perusosan mikä olisi ollut sallittu määrä ja kerkesin irtisanoa oman asuntoni joten olen pudonnut väli tilaan niin sanotusti. Aloitan opiskelut elokuussa ja saan opintolainan jolloin voin maksaa lainatun summan takaisin. Tilanne on juuri nyt vain erittäin akuutti koska kuu loppuu reilu viikonpäästä ja mustalaiset kolkuttaa ovella tappouhkauksien kanssa. Pystytkö auttamaan? 


ReplyQuote
Henri
 Henri
(@Henri)
Guest
Joined: 2 viikkoa ago
Posts: 7
 

Onnistuisko millään 1000e laina asunto menoihin.

 

Maksaisin takaisin 4kk heinäkuusta lähtien

 

kiitos jo etukäteen.

 

otathan yhteyttä henrikyyhkynen@yahoo.com


ReplyQuote

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved
Share: