Forum

Yksityinen pikavippi

 

Yksityiseltä ihmiseltä lainaa
 Yksityiseltä ihmiseltä lainaa
(@Yksityiseltä ihmiseltä lainaa)
Guest
Joined: 1 vuosi ago
Posts: 1
Topic starter  

Hei kaikki, olen yksityinen sijoittaja, joka tarjoaa yksityisiä pikavippejä. Yksityinen pikavippi on nopea ja helppo tapa saada rahoitusta lyhytaikaisiin tarpeisiin, kuten yllättäviin laskuihin tai odottamattomiin menoihin. Tarjoan kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia maksuehtoja, jotta voit löytää sopivan ratkaisun taloudellisiin tarpeisiisi. Olen erittäin huolellinen lainaajien valinnassa ja tarkastan aina hakijoiden luottotiedot ja maksukyvyn ennen kuin myönnän lainan. Jos etsit nopeaa ja luotettavaa tapaa saada rahoitusta, ota yhteyttä minuun ja harkitse yksityistä pikavippiä.


Quote
pasi
 pasi
(@pasi)
Guest
Joined: 1 vuosi ago
Posts: 5
 

Moi

tarvitsin 500€ autoni korjaukseen kun tarvin autoa sairauteni vuoksi lääkärillä käynteihin onnistuisiko 2vuoden maksuajalla

T. Pasi


ReplyQuote
KB
 KB
(@KB)
Guest
Joined: 6 kuukautta ago
Posts: 5
 

Hei. Olen monilapsisen perheen yksinhuoltaja. Erosimme alkuvuodesta puolisoni kanssa ja minulle jäi lasten lisäksi hänen aiheuttamat velat ja maksuhäiriöt. Myin autonikin selvitäkseni. Nyt auto on kuitenkin osoittautunut tarpeelliseksi,muuten en selviä arjen kuljetuksista ja koko aika työstä. Lainasin tähän 3000-4000e.


ReplyQuote

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved
Share: